Op 21, 22 en 23 juni vormt Jaarbeurs Utrecht het decor van de Heroes Dutch Comic Con. Voor het eerst opent het event ook op vrijdagavond de deuren voor een selecte groep fans.

Vrijdagavond kunnen fans een exclusief programma bijwonen dat niet aangeboden wordt tijdens de zaterdag en zondag van het event. Ook zijn James en Oliver Phelps, bekend als de tweeling Fred en George Weasley in de Harry Potter-filmreeks, exclusief te gast tijdens deze extra avond. Onder de tickethouders van de vrijdagavond wordt bovendien een reis naar Walt Disney World in Orlando verloot.

Tijdens de Heroes Dutch Comic Con staan zeven hallen en een buitenterrein in het teken van popculture. Te gast zijn onder anderen Cobie Smulders, Misha Collins, Finn Jones, Jeff Ward, Stanislav Yanevski, Michael Ironside en The Hillywood Show.

Verder kunnen aspirant striptekenaars hun portfolio laten beoordelen door de huidige editor in chief van DC Comics, vindt er een boekpresentatie plaats van de nieuwe graphic novel ‘Profane’, geschreven door special guests Peter Milligan en Raül Fernandez, zijn er Cosplay Contest en kan er gegamed worden in de Gaming Area.

Heroes Dutch Comic Con vindt plaats op 21, 22 en 23 juni in de Jaarbeurs Utrecht. Er zijn nog kaarten beschikbaar in de webshop van de organisatie.