Neatherland News Today

IG&H benoemt Patrick Rosengarten tot Chief Financial Officer

IG&H benoemt Patrick Rosengarten tot Chief Financial Officer

IG&H heeft Patrick Rosengarten benoemd tot zijn nieuwe Chief Financial Officer. Hij is al jaren actief als CFO en is goed bekend met de adviesbranche.

Rosengarten neemt zo’n 25 jaar aan consulting- en finance-ervaring mee naar IG&H. Hij maakt de overstap vanuit HEYDAY, waar hij de rol van CFO bekleedde. Eerder was hij onder meer CFO van IT-bedrijf Centric (tussen 2015 en 2020) en Directeur Finance & ICT bij Facilicom Group.

In zijn vroege jaren werkte Rosengarten als consultant bij CGI en EY. Tussendoor werkte hij zo’n tien jaar voor de finance-afdelingen van Amsterdam RAI en Randstad.

Over zijn nieuwe uitdaging schrijft hij op LinkedIn: “Ik ben zeer verheugd om CFO en bestuurslid te worden bij IG&H, de marktleider in complexe end-to-end digitale transformatie in verschillende sectoren.”

IG&H telt rond de 600 professionals in binnen- en buitenland. Het adviesbureau adviseert en ondersteunt opdrachtgevers in drie sectoren: financial services, retail en zorg. In elk van deze drie segmenten geldt IG&H als een van de leidende spelers in de markt.

Begin deze maand haalde IG&H ook Anouk Zevenbergen aan boord als Managing Director van de Financial Services-praktijk en werd Vinood Mangroelal aangekondigd als Managing Director van de Health Technology-praktijk.