Neatherland News Today

Dario Antonisse neemt de leiding in het Nederlandse Loterij Nationaal Open

Dario Antonisse neemt de leiding in het Nederlandse Loterij Nationaal Open

Het Nederlandse Loterij Nationaal Open op de Lochemse Golfclub heeft een spannende start gemaakt met een professional aan de leiding. Dario Antonisse heeft een sterke prestatie neergezet met rondes van 68 en 65 slagen, waarmee hij met een score van 11-onder aan de top staat. Hiermee heeft hij een voorsprong van twee slagen op de amateur Denny Kloeth, die met een solide spel zichzelf in de race houdt. Een andere amateur, Gianni van der Veeke, volgt op de derde plek met een score van 6-onder.

Het deelnemersveld blijft competitief, met drie spelers die op een gedeelde vierde plek staan met een score van 5-onder. Hierbij horen de pro’s Michael Wedema en Aysdan Verdonk, samen met amateur Bjorn Driessen. Deze spelers blijven Antonisse op de hielen zitten, wat zorgt voor een spannende strijd om de titel.

Bij de dames blijft de strijd ook interessant. Amateur Yfke Vos wist haar eerste plaats te behouden, ondanks rondes van 73 en 76 slagen, waardoor ze momenteel op +5 staat. Hester Sicking maakte een sprong naar de tweede plaats, en met slechts één slag meer staat Marike Ebens op de derde plek. De hoogste genoteerde professional bij de dames, Annemieke de Goederen, staat momenteel vijfde met een score van +13.

Met nog enkele rondes te spelen, belooft het Nationaal Open een spannende ontknoping te krijgen. Kan Antonisse zijn voorsprong vasthouden, of zullen de amateurs hun kans grijpen om de titel te veroveren? En bij de dames, zal Vos haar voorsprong weten te behouden? Het belooft een zinderend slot te worden op de Lochemse Golfclub.

Nederlandse Loterij Nationaal Open op de Lochemse: Albertus en Vos in de schijnwerpers