Neatherland News Today

Vogue Nederland slaat nieuwe weg in met het eerste Vogue Collective

Vogue Nederland slaat nieuwe weg in met het eerste Vogue Collective

Vogue Nederland staat voor een nieuw hoofdstuk: Vogue’s fashion director Linda Gümüs Gerritsen is benoemd tot nieuwe hoofdredacteur. Ook maakte Vogue Nederland een gloednieuwe samenwerking bekend met drie inspirerende professionals uit de mode-, muziek- en modellenwereld: onder de naam Vogue Collective zullen Nederlands topmodel Jill Kortleve, muziekproducent en internationaal dj Amelie Lens en creative director van modemerk Kith Daniëlle Cathari zich een jaar lang aan Vogue Nederland verbinden.

Het eerste Vogue Collective

Met de introductie van het Vogue Collective van succesvol talent uit Nederland slaat Vogue Nederland een nieuwe weg in, met als doel het verbreden van de Vogue-community. Gekozen vanwege hun creativiteit, expertise in hun specifieke vakgebied en authentieke visie op de wereld, zullen Nederlands topmodel Jill Kortleve, muziekproducent en internationaal dj Amelie Lens, en creative director van modemerk Kith Daniëlle Cathari een jaar lang nauw betrokken zijn bij de print issues, events en digitale content van Vogue Nederland. Het eerste Vogue Collective-issue is het januari/februarinummer van 2025.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Linda Gümus Gerritsen: “Vogue Nederland wil haar blik verbreden. Zo ontstond vervolgens het idee voor het Vogue Collective. We willen ons openstellen voor nieuwe werelden en ideeën. We zijn ongelofelijk trots dat Jill, Amelie en Daniëlle, vakexperts met internationaal succes, ons eerste Vogue Collective vormen. Ze hebben alle drie een sterke connectie met de huidige generatie vrouwen en een goede positie veroverd in hun eigen professie, in hun eigen wereld. We kunnen niet wachten om dit jaar samen te werken.”