Neatherland News Today

We zijn geobsedeerd door deze nieuwe herfst/winter collectie van H&M

We zijn geobsedeerd door deze nieuwe herfst/winter collectie van H&M

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met H&M.

September voelt altijd als een frisse start. Met het oog op het nieuwe seizoen is het het moment om je kledingkast onder de loep te nemen. Wat ontbreekt er in je najaarsgarderobe? Als je aan het opruimen bent kom je er vaak achter wat er nog mist in je kast, bijvoorbeeld een chique blazer, een hagelwit overhemd of een nieuwe winterjas.

De A/W 2024 collectie van H&M shop je binnenkort met korting

De herfst/winter 2024 collectie van H&M komt precies op het goede moment. Als je net als wij een zwak hebt voor suède, leer en knitwear wees gewaarschuwd. Bij de modeketen draait het dit najaar om elevated pieces, oftewel kledingstukken die je garderobe van 0 naar 100 tillen. Hieronder vind je een selectie met de beste items uit de najaarscollectie. ‘Wat zie jij er chic uit’ ga je aan de lopende band horen. Beloofd.

In samenwerking met H&M organiseert ELLE op zaterdag 28 september ELLE Smart Shopping Day, het grootste shopevenement van Nederland, waarbij je met korting bij je favoriete merken shopt. Bij H&M shop je als member het hele weekend (van 27 t/m 29 september) met 20% korting in de winkels en online én krijg je zelfs op 26 september al exclusief pre-access in de H&M-app. Nog geen H&M member? Meld je dan snel aan en happy smart shopping!

De 7 beste items uit de herfst/winter collectie van H&M