Neatherland News Today

YouTube gaat nog meer reclames tonen: zo gaat het eruitzien

YouTube gaat nog meer reclames tonen: zo gaat het eruitzien

YouTube rolt wereldwijd advertenties uit die op het pauzescherm worden getoond. Het is een nieuwe manier om meer reclames te laten zien zonder de kijkervaring te veel te onderbreken. Zodra je een video pauzeert, verschijnt er een advertentie op het scherm.

De pauzereclames zijn al een tijdje getest, dus je hebt ze mogelijk eerder gezien. Oluwa Falodun, communicatiemanager bij YouTube, vertelt aan The Verge: “Zowel adverteerders als kijkers reageren sterk op deze nieuwe vorm van reclame. Vanaf nu kunnen alle adverteerders gebruikmaken van deze optie.”

Heb je de Hart van Nederland-app al op je telefoon? Bekijk hieronder hoe je ‘m download op Android:

De advertenties verschijnen voornamelijk op smart-tv’s, maar zullen waarschijnlijk binnenkort ook op alle andere apparaten waar je YouTube op kijkt te zien zijn, zoals in de YouTube-app op smartphones.

Ontvang onze nieuwsbrief

Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.