Sony Music heeft Milad Hosseingholikhan benoemd tot Creative Marketing Director Benelux. In deze functie gaat Milad leidinggeven aan een team dat zich richt op het ontwikkelen en implementeren van creatieve en digitale strategieën voor de artiesten van Sony Music in Nederland en België.

Milad startte zijn carrière in 2007 als artiestenmanager en boeker voor onder anderen Alain Clark. Daarna vervulde hij verschillende functies bij Universal Music en was hij Head of International bij TopNotch/Noah’s Ark. In 2021 maakte hij de overstap naar de film- en tv-productie als creative producer bij NewBe. Tot de zomer van 2024 was Milad tevens medeoprichter van Starblaze, waar hij artiesten en muziekproducers vertegenwoordigde.

Milad: “Binnen de Benelux-muziekindustrie wil ik Sony Music verder laten groeien als een innovatief label dat zowel artiesten, fans en muziekprofessionals op een hoogstaande manier bedient. Samen met het hele team kijk ik er enorm naar uit om onze artiesten te ondersteunen bij het bouwen van duurzame carrières, in nauwe samenwerking met onze partners.”

Toon Martens, Managing Director Benelux: “Met Milad voegen we een creatieve kracht en strategische denker toe aan ons team. Hij brengt veel ervaring en een diep begrip van zowel muziek als de digitale wereld. Milad weet artiesten authentiek te verbinden met hun publiek door storytelling en digitale innovatie. Zijn frisse blik en energie passen perfect bij Sony Music, en we zijn ervan overtuigd dat hij onze artiesten verder zal laten groeien.”