Neatherland News Today

Vrijwilligerswerk waar je blij van wordt

Vrijwilligerswerk waar je blij van wordt

ZGAO – Wandelmaatjes voor ouderen

Een fors aantal bewoners van De Open Hof kijkt uit naar een vrijwilliger die het leuk vindt om af en toe met hen te gaan wandelen in de omgeving. Zowel het Sloterpark als de markt op het Sierplein liggen op een steenworp afstand van deze zorglocatie. https://vacaturebank.vca.nu/jobs/wandelmaatjes-voor-ouderen-2/

VoorleesExpress – Help een kind aan een taal- en kansrijke toekomst

Lijkt het jou leuk om een gezin te helpen bij de taalontwikkeling en bij te dragen aan gelijke kansen voor ieder kind? Als voorlezer bij de VoorleesExpress word je gekoppeld aan jouw ‘eigen’ voorleesgezin (1 of meer kinderen) in de buurt. 

https://vacaturebank.vca.nu/jobs/help-een-kind-aan-een-taal-en-kansrijke-toekomst-3/

Humanitas- Help Ahzar om orde te scheppen in haar leven

Ahzar woont in Amsterdam Nieuw West, samen met haar zoon van 13. Ze heeft een stressvolle periode achter de rug, met een scheiding en een zieke vader. Daardoor is de administratie blijven liggen. Help jij haar om te boel weer te ordenen? 

https://vacaturebank.vca.nu/jobs/help-ahzar-om-orde-te-scheppen-in-haar-leven-2/

Molen van Sloten – Medewerker met groene vingers

Help mee het pas aangelegde groen rond de molen tip-top te houden. Deze groenvoorzieningen zijn de eerste indruk die bezoekers van de molen krijgen. Daarom zoeken ze mensen die van tuinieren houden om te helpen. 

https://vacaturebank.vca.nu/jobs/medewerker-met-groene-vingers-2/

De Zonnebloem Nieuw West – Coördinator Activiteiten

Lekker op pad gaan is niet vanzelfsprekend als je een lichamelijke beperking hebt. Als coördinator Activiteiten werk je samen met andere vrijwilligers om evenementen voor deelnemers mogelijk te maken. Je wordt ondersteund door het afdelingsbestuur.

https://vacaturebank.vca.nu/jobs/coordinator-activiteiten-adam-nieuw-west-2/

Interesse in één van deze vrijwilligersklussen?
Heb je interesse in een van deze vrijwilligersvacatures? Mail naar Jelle: j.guijt@vca.nu of bel/app hem direct: 06-34030720 kijk op vca.nu/vrijwilligers-vacatures en zoek op de naam van de organisatie. Meer informatie vind je op www.vca.nu.