Neatherland News Today

Nederlandse signmakers in Dubai – Sign Benelux

Nederlandse signmakers in Dubai – Sign Benelux

Brancheorganisatie SI’BON reisde maandag 23 september met een groep van 44 personen af naar Dubai in het kader van een studiereis. Naast een bezoek aan de SGI Expo wordt volop genoten van de fascinerende stad. Ook wordt mogelijk nog een kijkje genomen bij een wrapbedrijf.

Branchevereniging SI’BON organiseerde deze studiereis. De deelnemers kunnen zich deze week op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van signmaking in Dubai. Daarnaast is volop gelegenheid om de stad en haar omgeving te ontdekken. Zo werd de eerste dagen al genoten van de indrukwekkende Dubai Mall en het adembenemende uitzicht vanaf de Burj Khalifa. Daarnaast werd de rijke geschiedenis van de stad ontdekt in de historische wijk Bastakya en zijn verschillende markten bezocht.

Hieronder een foto-impressie, met dank aan Cameron Koopman van SI’BON.

Beursbezoek

Woensdag stond een bezoek aan de SGI Dubai 2024 Expo op het programma. “Hoewel veel bekend terrein, ben ik vooral op zoek gegaan naar duurzame materialen en oplossingen. Het is duidelijk dat Nederland / Europa vooroploopt in de aandacht voor recycling en groen, maar ook hier waren er interessante nieuwe merken te ontdekken. Altijd waardevol om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen en nieuwe perspectieven op te doen”, aldus Cameron Koopman van SI’BON vanuit Dubai.

Variatie

Deze week staat verder onder meer een offroad tour in de woestijn met een mystieke avond onder de sterrenhemel, een boottocht en een mogelijk bezoekje aan een wrapbedrijf op het programma. Autoliefhebbers kunnen optioneel nog een excursie maken naar Ferrari World. Zondag 29 september vliegt het gezelschap weer terug naar Amsterdam. De groep bestaat uit Erkende Signbedrijven en bij SI’BON aangesloten leveranciers.