Home » ALSO Nederland ondersteunt partners met vernieuwd Cloud team

ALSO Nederland ondersteunt partners met vernieuwd Cloud team

ALSO Nederland ondersteunt partners met vernieuwd Cloud team

Het ALSO Cloud team bestaat onder meer uit ALSO’s Partner Accountmanagers, die klaar staan om hun partners te voorzien van persoonlijke ondersteuning. Zo beschikken klanten over een vertrouwd aanspreekpunt. Daarnaast maken ook Technische Accountmanagers deel uit van het team. Zij zijn experts in hun vakgebied en bieden begeleiding bij de implementatie en optimalisatie van uw cloudoplossingen. ALSO heeft experts in de vakgebieden Azure, BizzApps, Modern Work, Copilot en ISV’s. ALSO’s Business Development Managers zijn continu op zoek naar zakelijke mogelijkheden om het eigen- en uw aanbod van cloudservices te verbeteren.

ALSO Cloud Summit

Op 16 oktober organiseert het Cloud team de ALSO Cloud Summit. Dit jaarlijkse evenement biedt de gelegenheid om de nieuwste ontwikkelingen in de cloud te verkennen en om het team te ontmoeten. U kunt rekenen op een inspirerende keynote, diverse breakout-sessies, en de uitreiking van ALSO’s partner awards. Verschillende vendoren zijn aanwezig om met u in gesprek te gaan.

Registreer u nu voor de ALSO Cloud Summit.

Op de foto VLNR: Mees Hoogland, Michiel Hoop, Liesbeth Köllmann, Basteyn Koppenol, Melvin Seevinck, Robert van der Struijf, Francis Gogan, Joep Sangers, Zuriel Neslo. Channing Lawalatta ontbreekt op de foto.