IT Consultancybedrijf Devoteamheeft vandaag bekendgemaakt dat het branchegenoot Eraneos Technology Netherlands overneemt. Dit IT consultancybedrijf richt zich op platformtechnologieën waaronder ServiceNow. Met de overname Devoteam het Service Management portfolio in Nederland versterken en de capaciteit in EMEA op het gebied van ServiceNow vergroten.

Gedurende de komende dagen zullen beide partijen intensief samenwerken om de transactie af te ronden, volgens de Nederlandse juridische procedures, melden de bedrijven.

“Met het ondertekenen van deze deal en daarmee uitbreiding van ons platform-portfolio spelen wij in op de groeiende vraag naar Service Management, en in het specifiek ServiceNow, in de Nederlandse markt,” zegt  Martijn van Veen, Managing Director van Devoteam Nederland, België en Luxemburg.

Olivier Cramer, Business Development Manager bij Eraneos Technology Netherlands: “Het toetreden tot Devoteam is een uitstekende kans voor Eraneos Technology Netherlands om zich nog verder te ontwikkelen rondom de kern van het platform-portfolio. Deel uitmaken van een groter team van ServiceNow-experts stelt ons in staat om ons te concentreren op de technologie en de groeikansen te benutten die gepaard gaan met het behoren tot een toonaangevende Europese organisatie.”

 

Door -Redactie-