Neatherland News Today

FIBA 3×3 World Tour Amsterdam Masters 2024 Westergas

FIBA 3×3 World Tour Amsterdam Masters 2024 Westergas

Zaterdag 12 en zondag 13 oktober staat de FIBA 3×3 Wold Tour Amsterdam Masters weer op het programma. De beste spelers uit binnen- en buitenland strijden in de meest iconische 3×3 arena, de Gashouder in Amsterdam, om de prijzen. Twee dagen lang puilt het programma uit met de World Tour Masters, de Women Series Qualifier, de Breaking Championships en toffe muzikale acts.

De beste 3×3 spelers uit binnen- en buitenland

Van eigen bodem hebben Team Amsterdam en Team Utrecht zicht gekwalificeerd voor de World Tour. In Team Amsterdam zie je Julian Jaring, Jan Driessen, Arvin Slagter en Worthy de Jong hun ‘home ground’ verdedigen. Team Utrecht zal onder leiding van Dimeo van der Horst samen met Nesta Agasi, Norbert Thelissen en Daen van Tilborg de arena betreden. Andere topteams die zich hebben gekwalificeerd zijn Team Riffa (vorig jaar Team Antwerp), Team Liman die er in Utrecht twee jaar terug met de winst vandoor gingen en niet te vergeten het mondiale nummer 1 team, de Serviers van 3×3 Ub Huishan NE.

Ook bij de dames staat er een sterk spelersveld klaar met drie Nederlandse teams waarin in ieder geval Lotte van Kruistem, Alissa van der Plas, Noortje Driessen, Janis Ndiba en Zoey Slagter zullen uitkomen.

12 en 13 oktober

De World Tour vind plaats op zaterdag 12 en zondag 13 oktober.

Voor de twee sessies op de zaterdag zijn nog tickets beschikbaar. Deze dag ben je er ook van verzekerd al onze Nederlandse topspelers met eigen ogen te kunnen zien schitteren.

Tickets koop je via de 3×3 World Tour Amsterdam Masters 2024 pagina.