Neatherland News Today

Jamy Peters is voortaan óók Miss Sport

Jamy Peters is voortaan óók Miss Sport





Human Interest




432
keer gelezen

SCHIJNDEL | Jamy Peters, Miss Teen Noord-Brabant, schitterde onlangs in de landelijke finale van Miss Teen of the Netherlands. Hoewel ze net naast de landelijke titel greep, ging ze toch niet met lege handen naar huis. Ze won namelijk de titel van Miss Sport.

“Ik had mezelf goed voorbereid; ik heb elke dag de dansjes opnieuw door en door geoefend, omdat ik alles perfect wilde doen,” zegt ze. Haar toewijding laat zien hoe belangrijk deze wedstrijd voor haar was. De finale was een spannende ervaring voor Jamy. “De finale was goed gegaan. Natuurlijk, door de spanning kon het beter en gingen er wat kleine dingetjes fout waar je dan van baalt, maar ik ben trots op mezelf dat ik daar heb gestaan!” Ondanks de zenuwen kijkt ze positief terug op haar prestatie.

Kleine teleurstelling
Na zo’n intensieve voorbereiding kan een beetje teleurstelling niet uitblijven. “Ik was een beetje teleurgesteld in mezelf, wat niet nodig was, maar op dat moment val je toch een beetje door het diepe omdat je natuurlijk heel graag wilt winnen,” deelt Jamy. Toch overheerst nu vooral trots op wat ze heeft bereikt als Miss Sport Noord-Brabant.

Miss Sport
Jamy legt uit dat de titel Miss Sport meer inhoudt dan alleen sportief zijn. “Miss Sport betekent niet alleen dat je goed kan sporten of heel actief bent, maar ook dat je doorzettingsvermogen hebt, een goed luisterend oor bent, creatief bent en leuke, gezonde receptjes deelt op sociale media.” Een veelzijdige titel dus.

Toekomst
Er staat Jamy nog veel te wachten als Miss Sport Noord-Brabant. “Er komen zeker nog heel veel leuke dingen aan, maar dat blijft voor nu nog even een verrassing en ik neem jullie mee als het zover is!” We kunnen dus nog veel verwachten van haar avonturen.

Meer verkiezingen
Of Jamy in de toekomst weer aan missverkiezingen gaat meedoen, weet ze nog niet. “Ik weet nu nog niet of ik me nog een keer ga aanmelden voor een nieuwe missverkiezing of modellenwerk, maar ik denk in de toekomst wel.” Het lijkt erop dat we nog lang niet het laatste van Jamy hebben gezien.