Neatherland News Today

Nine for News zet schijnwerper op linkse schoolindoctrinatie

Nine for News zet schijnwerper op linkse schoolindoctrinatie

Waarom laten we het toe dat Bill Gates en George Soros het Nederlandse onderwijs beïnvloeden?

Nine for News besteedt aandacht aan de invloed van Bill Gates en George Soros. De linkse miljardairs wokisme en genderideologie op Nederlandse scholen.

Nine for News

Nieuwswebsite Nine for News baseert zich op het onderzoek van Cultuur onder Vuur. Daaruit blijkt dat de Bill & Melinda Gates Foundation geld geeft aan Rutgers, organisator van de Week van de Lentekriebels. Rutgers is door de WHO aangewezen om wereldwijd de comprehensive sexual education door te voeren, een programma van ’uitgebreide seksuele vorming’ waarin kinderen al op kleuterleeftijd leren om aan zelfbevrediging te doen.

George Soros

Het onderzoek van Cultuur onder Vuur onthult ook de invloed van George Soros. Diens bedrijf Soros Fund Management leverde startkapitaal voor investeringsbedrijf TowerBrook, dat onder leiding staat van twee voormalig naaste medewerkers. TowerBrook is eigenaar van VanDijk Educatie, dat meer dan 7 miljoen studieboeken per jaar afzet op de Nederlandse schoolboekenmarkt.

Lees ook: Hoe George Soros en Bill Gates gender en woke in Nederlandse scholen krijgen

Kabinet wil lesboeken “politiek neutraal” maken

Steeds meer Nederlanders worden zich bewust van de linkse indoctrinatie op scholen. Acties van Cultuur onder Vuur leidden al tot regeringsplannen om schoolboeken “politiek neutraal” te maken. Linkse miljardairs als Gates en Soros zetten alles op alles om dit te voorkomen. Koste wat kost moet hun agenda in de hoofden van kinderen. Ouders moeten bedacht zijn en de school van hun kinderen vragen om ideologisch lesmateriaal verre van hun kinderen te houden.

World Economic Forum

Nine for News is een veelgelezen alternatieve nieuwswebsite. Eerder bracht het Cultuur onder Vuur-onderzoek naar de nieuwe woning van Frans Timmermans (energielabel E!) onder de aandacht en schreef het over onze petitie om Nederland uit het World Economic Forum van Klaus Schwab te krijgen.

Laatst bijgewerkt: 26 september 2024 15:21