Neatherland News Today

Prowareness kennispartner van leiderschapsevent Transformational Leadership

Prowareness kennispartner van leiderschapsevent Transformational Leadership

Eind september vindt de 2024-editie van Amsterdam Business Forum plaats. Onderdeel hiervan is ook Transformational Leadership Europe (TLE), een leiderschapsevent dat professionals samenbrengt voor inspirerende inzichten en praktische strategieën. Adviesbureau Prowareness heeft zich dit jaar opnieuw als sponsor verbonden aan TLE.

Het Amsterdam Business Forum 2024 (ABF24) brengt leiders en professionals samen om diepgaande inzichten te verkrijgen over actuele leiderschapsthema’s en effectieve strategieën voor organisatorische transformatie. Het event, dat wordt georganiseerd door DenkProducties, geldt als een van de grootste evenementen van het jaar op het gebied van leiderschap en transformaties.

Ook dit jaar maakt Transformational Leadership Europe (TLE) deel uit van ABF24. Dit leiderschapsevent (bekijk hier de 2023-editie) richt zich specifiek op moderne leiderschapspraktijken die traditionele normen uitdagen en nieuwe perspectieven bieden op leiderschap en management.

Sponsor dit jaar van Transformational Leadership Europe is Prowareness, een bureau dat organisaties helpt bij het implementeren van Agile-principes, door middel van consultancy- en implementatiediensten.

ABF24 (en TLE) biedt de bezoekers (executives, managers en andere professionals) de mogelijkheid om hun leiderschapsvaardigheden te verdiepen en effectieve strategieën te ontwikkelen voor het navigeren door een dynamische zakelijke omgeving. Het programma richt zich op het bieden van praktische tools en inspiratie om deze leiders in staat te stellen verandering te leiden en organisaties toekomstbestendig te maken.

Sprekers

ABF24 kent een indrukwekkende line-up van sprekers uit diverse disciplines. Adam Grant, bekend van zijn onderzoek naar motivatie en prestatie, zal inzichten delen over het benutten van verborgen potentieel. Brené Brown zal haar playbook presenteren voor het ontwikkelen van moedige leiders en culturen, gericht op authenticiteit en integriteit. Tot slot zal Joseph Oubelkas zijn ervaringen delen over extreme veerkracht in tijden van uitdaging.

TLE duikt juist dieper in op modern leiderschap en het uitdagen van traditionele normen binnen organisaties. Zo zijn er sessies onder leiding van experts als Anneke Keller en Candice Dillon, waarbij de nadruk ligt op het uitdagen van conventionele normen en het stimuleren van kwetsbaarheid als essentieel aspect van effectief leiderschap.

ABF 2024 vindt plaats op vrijdag 27 september 2024 in AFAS LIVE in Amsterdam. Het centrale thema van het event is ‘Moedig leiderschap’. Tijdens het event zal TLE twee exclusieve tracks verzorgen op ABF24.