Neatherland News Today

Top 5 vrijwilligersactiviteiten bij Vrijwilligers Centrale Amsterdam: Zowaar Zomer!

Top 5 vrijwilligersactiviteiten bij Vrijwilligers Centrale Amsterdam: Zowaar Zomer!

Meewerkdag in de Natureluur

Snoeien, zagen, kloven tuinieren, watergeven, ondersteuning in de kios, enzovoort. De Natuurkamer organiseert elke dinsdag en woensdag een meewerk dag in het park. Tijdens de koffiebriefing om 10:00 worden de klussen besproken die gedaan moeten worden. Om 12.30 uur is er gezamenlijke lunch, en als je wil kun je daarna weer lekker verder werken. Het heeft een flexibel karakter en iedereen is welkom.

https://vacaturebank.vca.nu/jobs/meewerkdag-in-het-park-elke-dinsdag-en-woensdag/

Rondleider in prachtige poldermolen

De Molen van Sloten zoekt een enthousiaste rondleider voor bezoekers uit binnen- en buitenland. Je wordt uitgebreid ingewerkt en leert veel over deze historische poldermolen. De molen is 7 dagen per week open, en er wordt gewerkt in shifts van 10,00 tot 14.00 uur of van 14.00 tot 17.00 uur. Je komt in een enthousiast team van collega-vrijwilligers en er zijn regelmatig gezellige vrijwilligersbijeenkomsten. Er zijn ook nog andere vrijwilligersklussen te doen, bijvoorbeeld in de binnentuin, en ze kijken graag samen met jou wat jij leuk vindt en wat er mogelijk is.

Wandelmaatje bij Buurthulp Nieuw-West

Houd jij van wandelen en wil je een positieve impact maken in je buurt? Er zijn meerdere bewoners in Osdorp en Slotervaart waarvoor de drempel om zelf naar buiten te gaan net te hoog is. Een wekelijks bezoekje van jou om samen een frisse neus te halen is voor hen dan ook heel waardevol. Sluit je aan en laat je hart spreken. Een klein gebaar kan een groot verschil maken.

https://vacaturebank.vca.nu/jobs/wandelen/

Barvrijwilliger in het clubhuis van zwemvereniging

Als barvrijwilliger van Zwemvereniging De Dolfijn in het Sloterparkbad, ben je het gezicht van de vereniging. Je serveert drankjes en hapjes, beantwoord vragen over de sporten, zorgt dat de koel- en presentiekasten altijd vol staan en laat het schoon en netjes achter. Shifts zijn in beginsel doordeweeks van 16.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 7.00 tot 14.00 uur, maar diensten en tijden worden in overleg bepaald. Horeca ervaring is een pré, maar geen vereiste.

https://vacaturebank.vca.nu/jobs/barvrijwilliger-in-het-clubhuis-van-zwemvereniging-de-dolfijn/

Gezond Maatje van kind of jongere

Lijkt het jou leuk om Gezond Maatje te worden en een kind of jongere tussen 4 en 18 jaar te ondersteunen tijdens zijn/haar reis naar een gezondere levensstijl? Na een kennismaking bij Humanitas word je gekoppeld aan een gezin. Wekelijks breng je een bezoek en doe je samen met het kind een gezonde activiteit. Dat kan een sportactiviteit buiten zijn, samen gezond koken, of op een leuke manier onderzoeken welke sport hij/zij leuk zou vinden om structureel te doen. Op een laagdrempelige, positieve manier vergroot je het zelfvertrouwen van het kind. Heb jij die positieve, stimulerende houding, kun je makkelijk aansluiten op verschillende niveau’s en kun je goed je eigen grenzen stellen? Dan zoekt Humanitas jou.

https://vacaturebank.vca.nu/jobs/maatje-voor-kind-of-jongere-ter-ondersteuning-van-een-gezondere-levensstijl-5/

Heb je interesse in een van deze vrijwilligersvacatures? Mail naar Jelle: j.guijt@vca.nu of bel /Whatsapp hem: 06 34030720. Kijk op vca.nu/vrijwilligers-vacatures en zoek op de naam van de organisatie. Meer informatie vind je op www.vca.nu.