Home » Van Mossel Kia Dutch Open 2024: kaartjes, vervoer en bereikbaarheid

Van Mossel Kia Dutch Open 2024: kaartjes, vervoer en bereikbaarheid

Van Mossel Kia Dutch Open 2024: kaartjes, vervoer en bereikbaarheid


13 juli 2024 om 10:39




Tennis


AMERSFOORT Tijdens de toernooiweek zijn er verschillende manieren om ALTA te bereiken. Mensen uit de omgeving wordt gevraagd om op de fiets te komen. En deze zomer wordt er gewerkt aan het spoor rondom station Amersfoort Centraal.

Het Van Mossel Kia Dutch Open 2024 wordt gehouden van zondag 14 juli tot en met zondag 21 juli. Een toegangsbewijs is nodig voor het bijwonen van de wedstrijden en voor een aantal andere activiteiten. Toegangskaarten kunnen via de website van de organisatie worden gereserveerd (www.vanmosselkiadutchopen.nl/tickets). Via de qr-code op de pagina met het programma- en speeloverzicht is het mogelijk om rechtstreeks kaarten te bestellen bij de ticketdesk.

Tennispark ALTA, Mr. Th. Heemskerklaan 32, 3818 KL Amersfoort.

Voor een beperkt aantal activiteiten worden gasten persoonlijk uitgenodigd.
Als de tickets online zijn uitverkocht, dan is het kopen van kassatickets ook niet meer mogelijk. Er geldt een toeslag van 2,50 euro per ticket.
Er zijn weektickets en avond- en dagtickets voor volwassen, kinderen en rolstoelgebruikers. Ook is er keuze uit reservering voor een loge (een tafel voor 4 personen) en een VIP loge-ticket.

PARKEREN FIETS OF AUTO

Tijdens het toernooi is parkeren niet mogelijk op het terrein van tennisvereniging ALTA. Dit geldt eveneens voor fietsen en alle andere voertuigen.
ALTA ligt midden in een woonwijk. Tijdens het toernooi is er geen parkeergelegenheid rondom het tennispark. Geadviseerd wordt om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets, of indien toch de auto wordt gebruikt, te parkeren op de parkeerplaats bij Leerhotel Het Klooster (Daam Fockemalaan 10, 3818 KG Amersfoort). Op deze parkeerplaats zijn ook gehandicaptenparkeerplaatsen aanwezig. (Elektrische) rolstoelgebruikers kunnen worden afgezet bij ALTA.
Actuele informatie over de route en parkeren is ook te vinden op de website www.vanmosselkiadutchopen.nl.

GEEN TREINEN

In de week van het Van Mossel Kia Dutch Open rijden er geen treinen naar Amersfoort Centraal. Voor alternatieve verbindingen kan op de website van de NS de laatste informatie worden geraadpleegd; www.ns.nl/reisinformatie/betere-reis/werkzaamheden-amersfoort.html (of gebruik de qr-code in de foto hierboven).

LIVE STREAM

De wedstrijden van het toernooi zijn ook live mee te kijken met ATP Live Streaming. Op de website kan deze streaming worden bereikt. Daar is de live match te selecteren op Amersfoort Van Mossel Kia Court, Schoonderbeek of KNLTB Court.