Neatherland News Today

Wil je absoluut bij zijn – het event van ELLE en Botter bij Four tijdens Amsterdam Fashion Week

Wil je absoluut bij zijn – het event van ELLE en Botter bij Four tijdens Amsterdam Fashion Week

Het septembernummer van ELLE is gecureerd door niemand minder dan Rushemy Botter en Lisi Herrebrugh, de Nederlandse ontwerpers achter het internationaal gerenommeerde én geliefde modehuis Botter. Een heus collector’s item dat je niet wil missen dus, en ook het bijbehorende event tijdens Amsterdam Fashion week bij Four Amsterdam wil je echt niet aan je voorbij laten gaan.

Een avond met ELLE en Botter bij Four

De eerste honderd snelle lezers die een pre-order plaatsten zorgden ervoor dat ze het nummer én de bijbehorende zeer fijne extra’s als eerst in huis hadden. Misgegrepen? Niet getreurd – de limited edition nummers mét goodies zijn ook tijdens het event te verkrijgen, maar ook dan in beperkte oplage. Nóg een reden om deze bijzondere avond niet te willen missen. Wat je die avond bij het nummer krijgt? Een patroonvel om je eigen Botter Upside Down Trouser Sweater te maken, Botter-stickers én een sleeve die bij het nu al iconische septembernummer hoort.

Lisi en Rushemy hadden een vliegende start in de modewereld – direct na hun afstuderen in 2018 wonnen ze de prestigieuze prijs Grand prix de Hyeres en werden ze gevraagd als creative directors van Nina Ricci. Vanaf 2022 besloten ze zich exclusief te focussen op Botter en maken ze dus naam met hun eigen merk. Als guest creative directors van ELLE wilden ze één ding: anderen ook een vliegende start geven.

‘Wij zijn geen gatekeepers‘, aldus het duo. Daarom delen ze in het septembernummer van ELLE alles wat ze zelf hadden willen weten toen ze begonnen in de modewereld. Hoe kom je aan ideeën voor je collectie, aan geld, welke stoffen kies je, doe je mee aan de shows in Parijs en hoe doe je dat dan, hoe bouw je een team? In het nummer delen ze alle ins en outs over het bouwen van je eigen merk en geven daarbij wat ‘geheimen’ weg die jou verder kunnen helpen.

Het is dan ook extra fijn dat Lisi en Rushemy tijdens het event, dat plaats zal vinden op donderdag 5 september van 22.00 tot middernacht, zelf ook aanwezig zullen zijn. Limited edition nummers én de twee creatieve breinen achter Botter op één plek – wat wil je nog meer? ELLE’s Anke de Jong zal de twee op deze avond nog wat meer mode-weetjes ontfutselen tijdens een kort interview. Het event vindt plaats bij Four Amsterdam, waar je vanaf dit najaar de collecties van Botter kunt kopen.

Ook aan gezelligheid geen gebrek – de avond maken we af met drankjes van Tecán Tequila en muziek van FOUR Soundsystem.

Erbij zijn? Meld je hier aan

De pre-orders waren razendsnel uitverkocht en ook toegang tot het event is erg gewild, dus wees er snel bij. Let wel – na het aanmelden via onderstaande link ben je verzekerd van toegang tot het event als je een uitnodiging hebt ontvangen.

Klik hier om je aan te melden.